Valon Syla “selam“ Mërgimtarëve, Na e kem çliru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë


Valon Syla vazhdon aku zat ndaj diaspores: Na e kem çlíru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë Analisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një postimi në facebook ka vazhduar aku zat ndaj diasporës duke thënë se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çlíruar vendin ndërsa ata kanë ikur.Valon Syla vazhdon aku zat ndaj diaspores: Na e kem çlíru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë Analisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një postimi në facebook ka vazhduar aku zat ndaj diasporës duke thënë se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çlíruar vendin ndërsa ata kanë ikur.