Vajzat e Shkurte Fejzes shfaqen nga plazhi, kaq joshëse po duken


Këngëtarja e njohur e muzikës folklorike e popullore, Shkurte Fejza këtë kohë po e jeton qetësisht.Si të gjjtha të tjerat, edhe Shkurta është pa aktivitete muzikore, andaj këtë kohë e ka shfrytëzuar për të qëndruar sa më pranë familjes së saj.As vajzat këngëtare të Shkurtes nuk janë marrë me ndonjë gjë këtë kohë, madje as që kanë sjell ndonjë videoklip si koleget e tyre këngëtare.

Por, ama në mënyrën e vetë, Agnesa dhe Gresa po e shijojnë mjaftë këtë korrik të nxehtë e me temperatura të larta, shkruanKosovarja.Por, ama në mënyrën e vetë, Agnesa dhe Gresa po e shijojnë mjaftë këtë korrik të nxehtë e me temperatura të larta, shkruan Kosovarja.Ja si po kënaqen ato!