Vajza Që E Bëri Tatu Fytyrën E Hashim Thaçit Në Dorën E Saj, Ndjehet E Mërzitur


Ndoshta duket e pazakontë, por ja që ka ndodhur në Kosovë, një vajzë nga Kosova, e do shumë Hashim Thaçin, presidentin e Kosovës.Për dashurinë e madhe që e ka ndaj presidentit, ajo me anë të tatuazhit e mbanë gjithmonë pas vete Thaçin.

Në krahun e saj e mban një foto të Thaçit tashmë te konkretizuar në tatuazh. Vajza nga Vushtrria, Suzana Tahiri pas aktakuzës që është ngritur nga gjykata Speciale për Thaçin dhe Kadri Veselin, po ndjehet e mërzitur. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet eksk