Vajza Nga Peja Shokon: Zemrën E Kam Në Krahë Të Djathtë, Ja Si E Mësova


Zemra në vendin e djathtë, e vertetë, ndonëse e padëgjuar ndonjëherë. Bëhet fjalë për Alkena Dervishaj, ish-banorja e “Big Brother 4”.Alkena thotë se: “Një përqindje shumë e vogël e njerëzve në botë e kanë zemrën si unë, në krahun e djathtë, pra janë shumë të rrallë. Njerëzve u duket qesharake të gjithëve dhe habiten. Normalisht pyesin edhe nëse ka ndonjë problem. Disa nga ata duan të më prekin pulsin për të shuar kureshtjen”

Zemra në vendin e djathtë, e vertetë, ndonëse e padëgjuar ndonjëherë. Bëhet fjalë për Alkena Dervishaj, ish-banorja e “Big Brother 4”.Alkena thotë se: “Një përqindje shumë e vogël e njerëzve në botë e kanë zemrën si unë, në krahun e djathtë, pra janë shumë të rrallë. Njerëzve u duket qesharake të gjithëve dhe habiten. Normalisht pyesin edhe nëse ka ndonjë problem. Disa nga ata duan të më prekin pulsin për të shuar kureshtjen”