Vajza e deputetit të LDK-së blen veturë Range Rover


Vajza e deputetit të LDK-së blen veturë Range RoverTe jesh fëmijë i një deputeti në Kosovë padyshim se ti do të kesh një jetë luksoze, së fundmi vajza e deputetit të LDK-së, ka blerë një veturë Range Rover afro 80 mijë euro..Ajo është vetëm 19 vjecare dhe studente, por tani shtrohet pyetja, ku i morri ajo parat? Epo ndoshta nga paga e babait të saj.

Vajza e deputetit të LDK-së blen veturë Range RoverTe jesh fëmijë i një deputeti në Kosovë padyshim se ti do të kesh një jetë luksoze, së fundmi vajza e deputetit të LDK-së, ka blerë një veturë Range Rover afro 80 mijë euro..Ajo është vetëm 19 vjecare dhe studente, por tani shtrohet pyetja, ku i morri ajo parat? Epo ndoshta nga paga e babait të saj.