URIME: Spanja ia ‘Ngul’ Sërbisë, paralajmëroi njohjen e Kosovës si shtet të pavarur


Spanja do të ishte e gatshme të njihte Kosovën nëse zgjidhte një marrëveshje me Serbinë, ka thënë Madrid, në sinjalin e parë pozitiv të këtij lloji që kur rinisin bisedimet me ndërmjetësimin e BE.

Madridi zyrtar njoftoi se Spanja do të ishte e gatshme të njihte Kosovën si shtet të pavarur nëse arrihet një marrvëshje me Serbinë, shkruan EUobserver – transmeton Reporteri.net. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive