URIME Shkurte Mustafa bëhet me djalë pas 15 viteve martes, ja si e quan djalin e hasretit


Njëra nga Motrat Mustafa, është shtatzënë pas 15 vitesh. Ajo ka dy djemë por tani është në muajin e gjashtë dhe gjithçka po shkon shumë mirë. Kengetarja Shkurte mustafa, njera prej motrave qe shume ka kenge te realizuara me motrat e saja se fundit po i shtohet familjes se saj edhe 1 anetare i ri.Njëra nga Motrat Mustafa, është shtatzënë pas 15 vitesh. Ajo ka dy djemë por tani është në muajin e gjashtë dhe gjithçka po shkon shumë mirë. Kengetarja Shkurte mustafa, njera prej motrave qe shume ka kenge te realizuara me motrat e saja se fundit po i shtohet familjes se saj edhe 1 anetare i ri.