URIME NA QOFTË / Ramush Haradinaj, presidenti i ri i Republikës së Kosovës?


Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim përfaqësuesit fetarë nga Lugina e Leshanit, hoxhën Ramiz Bricorin – Imam në xhaminë e Leshanit dhe priftin e Kishës së Gllaviqicës, Don Bardhec Zymin, me të cilët bisedoi për çështjet e komuniteteve fetare në lokalitet e tyre.Në takim, të dy përfaqësuesit fetarë e uruan kryeministrin për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë, duke theksuar se në lokalitetet ku ata shërbejnë harmonia fetare është në nivel të shkëlqyeshëm. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen pаmjеt eksluzive

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim përfaqësuesit fetarë nga Lugina e Leshanit, hoxhën Ramiz Bricorin – Imam në xhaminë e Leshanit dhe priftin e Kishës së Gllaviqicës, Don Bardhec Zymin, me të cilët bisedoi për çështjet e komuniteteve fetare në lokalitet e tyre.Në takim, të dy përfaqësuesit fetarë e uruan kryeministrin për zgjedhjen e tij në krye të Qeverisë, duke theksuar se në lokalitetet ku ata shërbejnë harmonia fetare është në nivel të shkëlqyeshëm. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen pаmjеt eksluzive