Urime na qoftë / Krijohet parti e re në Kosovë, kryetare do jet..?


Kryeparlamentarja e Kuvendit të Kosovës, njëherësh anëtare e LDK-së, Vjosa Osmani, gjatë muajit që lamë pas u shkarkua nga pozita e saj si nënkryetare e kësaj partie. E njëjta, tashmë po paralajmëron diçka të re.Në një intervistë, Osmani ka thënë se po qëndron në konsultime me disa persona, me të cilët siç thotë ajo, është ndërtuar politikisht.Kryeparlamentarja e Kuvendit të Kosovës, njëherësh anëtare e LDK-së, Vjosa Osmani, gjatë muajit që lamë pas u shkarkua nga pozita e saj si nënkryetare e kësaj partie. E njëjta, tashmë po paralajmëron diçka të reJu ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kryeparlamentarja e Kuvendit të Kosovës, njëherësh anëtare e LDK-së, Vjosa Osmani, gjatë muajit që lamë pas u shkarkua nga pozita e saj si nënkryetare e kësaj partie. E njëjta, tashmë po paralajmëron diçka të re.Në një intervistë, Osmani ka thënë se po qëndron në konsultime me disa persona, me të cilët siç thotë ajo, është ndërtuar politikisht.Kryeparlamentarja e Kuvendit të Kosovës, njëherësh anëtare e LDK-së, Vjosa Osmani, gjatë muajit që lamë pas u shkarkua nga pozita e saj si nënkryetare e kësaj partie. E njëjta, tashmë po paralajmëron diçka të reJu ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet ekskluzive