“Urime Al;bin, urime Isë, urime Kos;ovë”


Derisa kryetari i LDK-së Isa Mustafa dhe kryetari i VV-së Albin Kurti nuk po arrijnë të dakordohen për formimin e Qeverisë së re, Qeveria në largim po vazhdon e merr vendime.Gjatë ditës së sotme kryeministri në largim Ramush Haradinaj ka emëruar edhe dy ministra të rinj në kabinetin e tij.E me këtë fakt ka ironizuar analisti politik Imer Mushkolaj.“Ramushi sot e paska emëru edhe nji koordinator nacional, që i bjen edhe nji ministër. Urime Albin, urime Isë, urime Kosovë! shkruan Mushkolaj në Facebook

Derisa kryetari i LDK-së Isa Mustafa dhe kryetari i VV-së Albin Kurti nuk po arrijnë të dakordohen për formimin e Qeverisë së re, Qeveria në largim po vazhdon e merr vendime.Gjatë ditës së sotme kryeministri në largim Ramush Haradinaj ka emëruar edhe dy ministra të rinj në kabinetin e tij.E me këtë fakt ka ironizuar analisti politik Imer Mushkolaj.“Ramushi sot e paska emëru edhe nji koordinator nacional, që i bjen edhe nji ministër. Urime Albin, urime Isë, urime Kosovë! shkruan Mushkolaj në Facebook.“Ramushi sot e paska emëru edhe nji koordinator nacional, që i bjen edhe nji ministër. Urime Albin, urime Isë, urime Kosovë! shkruan Mushkolaj në Facebook