Uaa Të Shkuara:Rovena Stefa Përfundon E O Peruar Në S Pital: Çfarë T’i Ketë Ndodhur Vallë


Të paktë janë ato personazhe publikë që i pranojnë ndërhyrjet estetike. Në këtë listë të vogël bën pjesë edhe Rovena Stefa, e cila së fundmi ka kryer një rimodelim estetik të hundës dhe të gjithë procesin e ka publikuar në rrjetet e saj sociale.Ajo ka publikuar një foto në Facebook duke treguar se sapo ka dalë nga op eracioni dhe është në gjendje të mirë shëndetësore, teksa për rezultatin duhen edhe pak ditë.

Të paktë janë ato personazhe publikë që i pranojnë ndërhyrjet estetike. Në këtë listë të vogël bën pjesë edhe Rovena Stefa, e cila së fundmi ka kryer një rimodelim estetik të hundës dhe të gjithë procesin e ka publikuar në rrjetet e saj sociale.Ajo ka publikuar një foto në Facebook duke treguar se sapo ka dalë nga op eracioni dhe është në gjendje të mirë shëndetësore, teksa për rezultatin duhen edhe pak ditë.