U Zhvillua Vetëm Një Ditë Mësim/ Mbyllet Shkolla Në Këtë Qytet Shqiptar, Ja Sa Janë Infe Ktuar


Vetëm një ditë pasi u hapën dyert e vitit të rri shkollor është pezulluar mësimi në shkollën Papa Kristo Negovani në Ersekë.Mësohet se është infektuar me koronavirus sanitarja e shkollës.Si pasojë, situata do të jetë e tillë pasi të dalin përgjigjet e tamponëve të marrë, teksa dyshohet se 12 mësues janë infektuar.Ka qenë pikërisht një nga mësuesit e shkollës që ka bërë me dije rastet, teksa sqaron se kolegët e tij janë izoluar dhe janë në pritje të përgjigjeve.

U zhvillua vetëm një ditë mësim/ Mbyllet shkolla në këtë qytet shqiptar, ja sa janë infe ktuar. Mësuesi kërkon që të gjithë t’i nënshtrohen kryerjes së tamponit pasi 20 mësues dhe dy sanitare nuk i janë nënshtruar testimit.