U ndahen nga 18 mijë Euro të gjithë deputetëve si ‘Ndihmë’ për krizën e pandemisë, MENDIMI JUAJ?


Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro. Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur.Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar. E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum.

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro. Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur.Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar. E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum.