U Infektua Nga Koronavirus / Këngëtarja Shqiptare Na Prek Te Gjithëve Me Rrëfimin: Kam Dhimbje Të Tmerrshme


Këngëtarja shqiptare Adelina Thaçi para pak ditesh ka bërë të ditur se është infektuar nga coronavirus.Ajo së fundmi ka qenë në një lidhje direkte në emisionin “Zyra e Ankesave” në RTV Dukagjini, teksa ka folur për përvojën e saj me COVID-19.Artistja thekson se njerëzit duhet kuptuar se virusi ekziston dhe se është kulturë të tregosh nëse je i/e prekur me coronavirus, transmeton lajmiditor.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..

Këngëtarja shqiptare Adelina Thaçi para pak ditesh ka bërë të ditur se është infektuar nga coronavirus.Ajo së fundmi ka qenë në një lidhje direkte në emisionin “Zyra e Ankesave” në RTV Dukagjini, teksa ka folur për përvojën e saj me COVID-19.Artistja thekson se njerëzit duhet kuptuar se virusi ekziston dhe se është kulturë të tregosh nëse je i/e prekur me coronavirus, transmeton lajmiditor.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..