U bëra nënë për herë të parë pas 15 viteve , ti që më uron Zoti të dhashtë atë që të mungon!


Jam nje grua por dua qe te mebetem anonim per shkaqe sigurie, Sod u bera nene per here te pare pas 15 vitesh martes, dhe asnjehere nuk humba shpreesat se nje dite do te kem edhe un femij.

Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije..Neqoft se doni te me uroni./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive