U Bëra Me DjaIë Pas 13 Vitesh Ma Rtesë, Dua Ta Ndaj Këtë Iumturi


Keto gezime me te verte jan te vecanta ne si staf i urojm femijes shendet dhe gjitha te mirat e botes.U bëra me djaIë pas 13 vitesh ma rtesë, dua ta ndaj këtë Iumturi Kush me uron allahu ja ruajt familjen me ne fund me gzoj djali me nje femije te shnosh.Sot pas 13 Vjet Martes më lindi djal kush më uron i dhasht Zoti të gjitha të mirat O allah falja qdo njeriut kete sepse eshte ndjenja ma e mire ne bote kur behesh prind

Keto gezime me te verte jan te vecanta ne si staf i urojm femijes shendet dhe gjitha te mirat e botes.U bëra me djaIë pas 13 vitesh ma rtesë, dua ta ndaj këtë Iumturi Kush me uron allahu ja ruajt familjen me ne fund me gzoj djali me nje femije te shnosh.Sot pas 13 Vjet Martes më lindi djal kush më uron i dhasht Zoti të gjitha të mirat O allah falja qdo njeriut kete sepse eshte ndjenja ma e mire ne bote kur behesh prind