Tuna Merr Vendimin Dra Stik Nuk Do E Besoni Cfar Do Të Bëj


Këngëtarja Tuna, ka vendosur të shkëputet përkohësisht nga muzika. Burime pranë “Prive” kanë bërë me dije se në muajt në vazhdim nuk do të ketë ndonjë projekte të reja nga këngëtarja. Gjithashtu ajo nuk do të shfaqet më në publik dhe duket se ky është një vendim personal i këngëtares.

Gjatë periudhës së izolimit këngëtarja e kaloi në Amerikë e cila u rikthye me një koncert në Gostivar, i cili u bë edhe shkak për aludimet që u ngritën për një shtatzani të mundshme, për arsye se vetë këngëtarja u shfaq me bark më të fryrë se zakonisht./ Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Eks kluzive