Tronditet skena politike, politikani i famshëm ishte ‘Shefi’ i gjithë Qendrave të masazhit


Qendrat e masazhit në komunën e Prishtinës po vazhdojnë të mbesin problematike për veprimtarinë që ushtrojnë.Përkundër faktit që këto qendra thonë se ofrojnë shërbime masazhi, ato po reklamojnë pjesët intime të trupit të vajzave që punojnë aty, ku edhe u bëjnë thirrje klientëve që të rezervojnë shërbimet tek to. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Përkundër faktit që këto qendra thonë se ofrojnë shërbime masazhi, ato po reklamojnë pjesët intime të trupit të vajzave që punojnë aty, ku edhe u bëjnë thirrje klientëve që të rezervojnë shërbimet tek to. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive