Tri Vajzat E Shyhrete Behlulit Marrin Gjithë Vëmendjen Me Këtë Detaj


Njomza, Gresa dhe Engji bëhen si binjake.Tri motrat Salihu, Njomza, Gresa dhe Engjellusha ngjajnë shumë me njëra tjetrën.Vajzat e këngëtares Shyhrete Behluli, shpesh bëhen pjesë e diskutimit në media, kryesisht për paraqitjen dhe punët që bëjnë.Është e dukshme që të tria për nga paraqitja i kanë ngjarë të ëmës, ndonëse vetëm Engji e ka trashëguar talentin për muzikë, shkruan kosovarja.Në këtë foto, motrat ngjanë aq shumë me njëra tjetrën, sa duken si binjake.

Njomza, Gresa dhe Engji bëhen si binjake.Tri motrat Salihu, Njomza, Gresa dhe Engjellusha ngjajnë shumë me njëra tjetrën.Vajzat e këngëtares Shyhrete Behluli, shpesh bëhen pjesë e diskutimit në media, kryesisht për paraqitjen dhe punët që bëjnë.Është e dukshme që të tria për nga paraqitja i kanë ngjarë të ëmës, ndonëse vetëm Engji e ka trashëguar talentin për muzikë, shkruan kosovarja.Në këtë foto, motrat ngjanë aq shumë me njëra tjetrën, sa duken si binjake.