Tm erri në Serbi – Si po i vr et shteti me koron avirus banorët e Sanxhakut


Qytetarë me maska mbrojtëse të shtr irë rrug ëve të qytetit e nëpër oborr të spitalit dhe dyqane të mbushura me njof time për vde kje masive tregojnë më së miri për gjendjen dhe tmerrin me të cilin po përballen qytetarët e Sanxhakut në Serbi.

Gjendja që po mbretëron në këtë pjesë, saktës isht në qytet n e Novi Pazarit, veç telasheve që po përballen banorët që shum ica dërrmuese i takojnë komunitetit boshnjak e përkatësisë fetare myslimane, tregon edhe dy gjëra tjera, shkruan gazeta Infokus.