Thumb: Anita-Ramushit: Shaccc, Çka koke Çarrt kshtu sot po don mu bo President


Ka vite që e ëndërron postin e kryeministrit dhe tashmë kur është më afër se kurrë, Ramush Haradinaj, ka hyrë në një fazë tepër të vështirë.Pasi në secilin tubim Haradinaj po prezantohet dhe po flet si kryetar i ardhshëm i Republikës së Kosovës, duket se i është bërë edhe fiksim. Madje në obsesion. Këtë po e fakton edhe vet Anita Haradinaj, bashkëshortja e Haradinajt. Ajo në një intervistë për Kukunews ka treguar se çfarë po hjek me Ramushin këto ditë.

“Ramushi si po vjen po flen. Na ka detyru me i thonë kryetar sepse po thotë se kështu bëhet më lehtë. Edhe mirë e ka, kur na nuk e shohim si kryetar si mund ta shohin të tjerët”, ka thënë Anita.

Madje ajo ka treguar edhe një detaj interesant.“Ramushi po qohet shpesh jerem edhe po flet si kryetar. dhe tani po bërtet KADRIA KADRIA, FATMIRI FATMIRI Po duhet kadal dale me marr me afru edhe me pru në krevet se po ja nisë po qartet”, ka treguar Anita.Ishalla bohet kjo qeveri se shkum posht”, shtoi ajo./Fjal te grave “THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta