Thuani mirëpupafshim diellit, Dimri vjen shpejt dhe i ftohtë akull nga kjo datë


vA do të jetë një dimër i mbushur me dëborë dhe me mot të ftohtë? Ndoshta po.Disa studiues që studiojnë ndryshimet klimatike, kanë zbuluar një anomali të çuditshme në një pjesë të veçantë të Oqeanit Atlantik.Një zonë e madhe e oqeanit midis Groenlandës jug-lindore dhe Islandës po shënohen temperatura sipërfaqësore që janë dukshëm më të ulëta se mesatarja. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

vA do të jetë një dimër i mbushur me dëborë dhe me mot të ftohtë? Ndoshta po.Disa studiues që studiojnë ndryshimet klimatike, kanë zbuluar një anomali të çuditshme në një pjesë të veçantë të Oqeanit Atlantik.Një zonë e madhe e oqeanit midis Groenlandës jug-lindore dhe Islandës po shënohen temperatura sipërfaqësore që janë dukshëm më të ulëta se mesatarja. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive