THAQI – Un jau rrita rrogat te gjithve edhe apet ky popull sosht i knaqt me jeten ktu


‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth 500 euro’.’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’. “Të rinjtë po ikin nga këtu sepse po kanë qejf të jetojnë në vende si Gjermania dhe Zvicra, sepse përndryshe në Kosovë rroga mesatare është 600 euro

‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth 500 euro’.Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.

Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’. “Të rinjtë po ikin nga këtu sepse po kanë qejf të jetojnë në vende si Gjermania dhe Zvicra, sepse përndryshe në Kosovë rroga mesatare është 600 euro