Thaqi – ”Un do te jem President, ju votust e Albinit duheni mem dasht mu jo Albinin se neser do..!”


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për arsye se ai tha se është ende i etur të punojë.Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend qe Kosova te eci para edhe me shume se sa tani qe eshte ne kete nivel.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për arsye se ai tha se është ende i etur të punojë ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë esht inqizimi