Thaçi: ‘Unë do të doja që të isha President edhe për 15 vite të tjera’


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për shkak se ai tha se është ende i etur të punojë. Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend. Ju ftojmë të hapni videon për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për shkak se ai tha se është ende i etur të punojë. Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend. Ju ftojmë të hapni videon për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive