Thaçi: Si i ri isha gati ta jap jet ën për Koso vën, tani është det yra ime ta mb roj


Pas kthimit nga Haga, Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka thënë se Kosova për të është gjithnjë e para, njofton Klan Kosova. Ai në adresimin e tij të sotshëm deklaroi se detyra e tij është ta mbrojë Kosovën dhe se nuk do të lejojë që vendi të dëmtohet nga procesi në të cilin thotë se është përfshirë ai me bashkëluftëtarët e tij padrejtësisht.

“Nëse për Kosovën isha gati të jap jetën kur isha një djalë i ri, sot që jam një prind me thinja nuk kam fare dyshim se detyra ime është ta mbroj Kosovën, duke mos lejuar që procesi ku më kanë përfshirë mua dhe bashkëluftëtarët e mi krejt padrejtësisht, të pengojë punët e mëdha që ka përpara Kosova”.të pengojë punët e mëdha që ka përpara Kosova”.