Thaçi s’është i vetëm, dhjetëra shqiptarë afër tek Gjykata e Hagës


Në kohën kur do të intervistohet presidenti Thaçi tek Prokuroria Speciale në Hagë, dhjetëra shqiptarë po qëndrojnë afër GjykatësMe mbishkrime të ndryshme dhe flamurin e UÇK-së, shqiptarët nga të gjitha trevat po përkrahin presidentin Thaçi dhe luftën e pastër të UÇK-së.Indeksonline mëson se pas pak pritet të rritet numri i përkrahësve shqiptarë tek Gjykata në Hagë

Në kohën kur do të intervistohet presidenti Thaçi tek Prokuroria Speciale në Hagë, dhjetëra shqiptarë po qëndrojnë afër Gjykatës.Me mbishkrime të ndryshme dhe flamurin e UÇK-së, shqiptarët nga të gjitha trevat po përkrahin presidentin Thaçi dhe luftën e pastër tëUÇK-së.Indeksonline mëson se pas pak pritet të rritet numri i përkrahësve shqiptarë tek Gjykata në Hagë