Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër si une, mos u merrni shumë me fe.’ – (VIDEO)


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës.’Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.

Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës.’Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës.’