Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër, mos merrni shumë me fe.


Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër, mos merrni shumë me fe.’Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës sepse nga feja nuk ka dobi të gjithë jemi shqiptarë dhe kemi një fe e një komb.

Thaçi: ‘Punoni dhe studioni ma tepër, mos merrni shumë me fe.’Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci ka dhënë një mesazh për rinin kosovare mengjesin e sotëm. I pari i vendit tha se ata duhet të punojn më tepër.Hashim Thaci për media tha: ‘Punoni, studioni, lexoni libra ma tepër, mos merri shumë me fe, por shkoni drejtë Europës sepse nga feja nuk ka dobi të gjithë jemi shqiptarë dhe kemi një fe e një komb.