Thaçi: ‘Nuk dal nga politika pa arrit me bo rrogën mesatare 700 EURO në Kosovë’?


‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth ’.’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth ’.’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!