Thaçi: M`bajeni mend se Albin Kurti s’ka mu zgjedh ma “Kurrë Lider”


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vazhduar replikat e ash pra në distancë me Kryeministrin, Albin Kurti. Ky i dyti kishte thënë se Thaçi po dëshiron një Kryeministër të dobët, dhe për këtë deklaratë u pyet Thaçi, shkruan Reporteri.

“Kryeministër ma të dobët ma të papërgjegjshëm nuk ka pasë ky vend, ma të dobët ma të papërgatitur për të udhëhequr me këtë zyrë nuk ka pasë nga viti 2001. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!