Thaçi: Kam punuar nga 14 orë në ditë në shërbim të popullit dhe nga neser do ju…!


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan puls.al“Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian, poashtu punoj nga 14 orë në ditë për të mirën e banorëve të këtij populli, jam një he ro kombëtar,” ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan puls.al“Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian, poashtu punoj nga 14 orë në ditë për të mirën e banorëve të këtij populli, jam një he ro kombëtar,” ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet