Thaçi e Lushtaku për çaj në shtëpinë e Kadri Veselit, Diçka po zihet..!!


Thaçi e Lushtaku për çaj në shtëpinë e Kadri Veselit, Diçka po zihet..!!Kadri Veselit dhe Hashim Thaçit para pak javësh iu ngrít ak takuza nga Gjykata Speciale.Pas kësak ak takuze, presidenti Thaçi dhe lideri i PDK-së, Veseli kanë vizituar njëri-tjetërin në shtëpitë e tyre.

Ndërkaq, sonte ka qenë Thaçi që së bashku me Sami Lushtakun kanë qenë në konak të Veselit, ku kanë kaluar një mbrëmjë së bashku duke pirë çaj.Këto fotografi që do t’i shihni më poshtë janë publikuar nga një familjar i Veselit.