Thaçi ‘dridhë’ Serbinë dhe Vuçiqin: Nëse e futni ushtrinë në Kosovë, asnjë ushtarë i juaji nuk do të kthehet i gj allë në Serbi


Se si reagon Thaçi kur pyetet për viza, demarkacion, a.rrestimin e Gjuriqit, ushtrinë dhe Listën Serbe ky është reagimi i tij, trasnmeton Gazeta NewBorn.Presidenti Thaçi ka thënë se nëse Serbia do ta fuste u.shtrinë e saj në Kosovë, asnjë u.shtarë i saj nuk do të kthehej prapa i gj.allë.

Se si reagon Thaçi kur pyetet për viza, demarkacion, a.rrestimin e Gjuriqit, ushtrinë dhe Listën Serbe ky është reagimi i tij, trasnmeton Gazeta NewBorn.Presidenti Thaçi ka thënë se nëse Serbia do ta fuste u.shtrinë e saj në Kosovë, asnjë u.shtarë i saj nuk do të kthehej prapa i gj.allë.