Thaçi: 14 orë në ditë kam punu për popullin tim të dashur dhe sdo të ndalem asnjëher


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.

Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është mëuntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan puls.al“Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian, poashtu punoj nga 14 orë në ditë