Të shkrum buara, maki nat e poli cisë serbe pas protestës së mbrë mshme


Qindra protestuesit u mblodhën mbrëmë para Parlamentit të Serbisë, të pakënaqur me rivendosjen e orës policore.

Protestuesit depërtuan në derën e Parlamentit dhe u futën në ndërtesë, transmeton Indeksonline
Qytetarët u përpoqën të hynin përsëri duke hedhur gjësende të forta, mirëpo policia u përgjigj me gaz lotsjellës dhe shpërndau protestuesit.Qindra protestuesit u mblodhën mbrëmë para Parlamentit të Serbisë, të pakënaqur me rivendosjen e orës policore.

Protestuesit depërtuan në derën e Parlamentit dhe u futën në ndërtesë, transmeton Indeksonline
Qytetarët u përpoqën të hynin përsëri duke hedhur gjësende të forta, mirëpo policia u përgjigj me gaz lotsjellës dhe shpërndau protestuesit.