Te lumte o burr i botes: Kjo qe beri Erdo’gan e tm erroi Gre’qin dhe te gjithe Gre’ket


Erdogan, në ceremoninë e Dorëzimit të Sistemeve të Reja Detare, të zhvilluar në Kantierin “Desan” të Tuzlas në Stamboll, tha se kombet që nuk janë të fuqishme dhe të pavarura në fushën e mbrojtjes nuk mund të shohim me siguri të ardhmen e tyre.“Industria e mbrojtjes nuk është një fushë që mund të tolerojë stanjacionin. Jemi të detyruar të shkojmë edhe më përpara dhe të prodhojmë më inovatorët”, u shpreh Erdogan.“Industria e mbrojtjes nuk është një fushë që mund të tolerojë stanjacionin. Jemi të detyruar të shkojmë edhe më përpara dhe të prodhojmë më inovatorët”, u shpreh Erdogan.

Ai tha gjithashtu: “Ata që bezdisen nga influenca dhe fuqia e vendit tonë, bëjnë ç’të jetë e mundur për të r obëruar Turqinë si në shkuarën në moçalin e d estabilitetit. Duke penguar çdo s ulm ndaj shtetit demokratik dhe drejtësisë së Turqisë dhe duke prishur çdo lojë, ne do të vazhdojmë rrugën tonë”.