Tayna çikë e “hajrit”, iu bën dhuratë prindërve një shtëpi


Tayna ka arritur sukses që në publikimin këngës së parë “Columbiana”.E kur janë bërë vetëm dy vite që kur ajo nisi karrierën, tashmë ka arritur sukses të panumërta, e që ia mundësojnë të ketë një jetë super luksoze.Por, përveç që po e shijon jetën në maksimum dhe është në majat e suksesit, Tayna si një vajzë e hasretit kujdeset edhe për prindërit e saj.Përmes një postimi në Instastory, Tayna ka treguar se tashmë ka filluar ndërtimi i shtëpisë që do të jetë dhuratë për prindërit e saj.

Tayna ka arritur sukses që në publikimin këngës së parë “Columbiana”.E kur janë bërë vetëm dy vite që kur ajo nisi karrierën, tashmë ka arritur sukses të panumërta, e që ia mundësojnë të ketë një jetë super luksoze.Por, përveç që po e shijon jetën në maksimum dhe është në majat e suksesit, Tayna si një vajzë e hasretit kujdeset edhe për prindërit e saj.Përmes një postimi në Instastory, Tayna ka treguar se tashmë ka filluar ndërtimi i shtëpisë që do të jetë dhuratë për prindërit e saj.