Suharekë: Para se ta p*rej kurbanin, e hip në luhatëse të fëmijëve duke e mal*tretuar vetëm për ta postuar në rrjete sociale


Një veprim jo i mirë dhe duke shkelur vendimet e Bashkësisë Islame ka ndodhur në Suharekë.Bashkësia Islame vendosi që për Kurban Bajram mos të bëhet therja e kurbanit, mirëpo një qytetari nga Suhareka nuk i ka penguar kjo duke vazhduar me avazin e vjetër.

Ai ka vendosur që të th*er një kurban madje para kësaj e ka mal*tretuar duke e hip në hulajë të fëmijëve dhe duke u tallur me të.Ai e ka incizuar këtë dhe e ka publikuar në rrjetin social Tik Tok dhe ajo tani është bërë virale në të gjitha rrjetet e tjera.Më poshtë keni videon: