S’përmbahet Çifti! Prekje Në Vende In.Ti.Me Në Breg Të Detit, Qytetari: Ka Edhe Fëmijë!


Një qytetar, i cili ka qenë duke pushuar në plazhin e Currilave në Durrës ka mbetur i habitur nga një skenë që ka parë në breg të detit.Siç shihet edhe nga videoja që ka dërguar, një çift shihen teksa “shijojnë” njëri-tjetrin, hapur fare në një ambient që ka edhe fëmijë.Ata janë të shtrirë në breg të detit dhe në një moment burri godet nga të pasmet vajzën

Një qytetar, i cili ka qenë duke pushuar në plazhin e Currilave në Durrës ka mbetur i habitur nga një skenë që ka parë në breg të detit.Siç shihet edhe nga videoja që ka dërguar, një çift shihen teksa “shijojnë” njëri-tjetrin, hapur fare në një ambient që ka edhe fëmijë.Ata janë të shtrirë në breg të detit dhe në një moment burri godet nga të pasmet vajzën