Sot Mjaft E Njohur, A E Gjeni Se Kush Është Vogëlushja Në Foto?


Të gjithë e duan. Në veçanti për pozitivitetin dhe energjinë që reflekton te publiku.Flasim për aktoren e dashur e të favorizuar nga një masë e gjerë Teuta Krasniqin apo siç e njohin më shumë si “Saranda” e kafenesë, shkruan “Kosovarja”.

Ajo është mjaft e angazhuar në fushën e aktrimit, e sidomos kohët e fundit me serialin ‘Istar’ ka kthyer gjithë publikun prapë kah vetja.Ndryshe nga foto e zakonshne sot aktorja ka publikuar një imazh nga vegjëlia bashkë me motrën e saj Bubulinën.
Ka ndryshuar goxha apo?/Kosovarja/