Sot Linda Pas 10 Viteve Martes, Kush Më Uron Zoti E Bekoftë E I Dasht T’Gjitha


Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon.Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund. / Hap linkun dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon.Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund. / Hap linkun dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë