S’ka dasma këtë vit: Këto do jen dënimet e ashpra për ata që organizojnë ahengje!?


Kjo është konfirmuar nga Kryeministri Avdullah Hoti pas mbledhjes i cili tha se do të shkohet me skenarin e parë, që është zbatim i rreptë i masave aktuale dhe masave të reja.“Në dy ditët e fundit kemi shyqrtu dy skenare nga ekspertët Skenari i parë është zbatimi i rreptë i masave aktuale dhe masa të reja Skenari i dytë ka qenë shpallja e Gjendjes së Jashtëzakonshme”, tha ai.“

Unë këto ditë kam zhvilluar shumë takime për këtë çështje, jemi duke ndërtu një strategji që të merremi me këtë situatë të re, sapo e përfunduam mbledhjen e Këshillit të Sigurisë. Ka një pajtueshmëri që të shkojmë me skenarin e parë.”, ka thënë tutje Hoti, përcjell Gazeta Metro.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë