Sipas Haradinajt kush e menaxhoi më mirë CO’VID 19, Albin Kurti apo Avdullah Hoti?


Sipas tij nuk mund të bëhen krahasime se kush menaxhoi më mirë për shkak se në kohën e Kurtit, rrethanat me coronavirus ishin krejt ndryshe.Dallojnë të dy situatat, e para ishte me përhapjen e virusit, si mund të shfaqet, çka duhet bërë, mos të lejohet ardhaj e tij ose përhapja. Kjo e dyta tash që po përpahet

virusi është nga e para dhe nuk është tash që po shfaqet virusi, është vazhdim i fazës së pare, ka pas punë angazhim në fazën e parë të gjithve, qeverisë, policisë, mjekëve, por ka pasur edhe gabime disa prej të cilave kuptohet se e kanë vështirusuar fazën e dytë dhe mund të ketë edhe fazë të tretë dhe nga puna që e bëjmë sot varet vazhdimi. Mendoj që të kemi plan afatëgjatë dhe jo vetëm një veprim të menjëhershëm, por me gjasë do të bashkëjetojmë me pandeminë”, ka thënë Haradinaj