Sipas Angela Merkel në mediumin Gjerman ky është politikani më i mirë shqipëtar


Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, kishte përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e kishte uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës i cili ishte zgjedhur nga populli. Ajo për një mediium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën me 6 tetorë 2019. Hap lajmin per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive