Sinani Përfundon Në Spital, Ky Ishte Reagimi I Andrrës Kur E Mori Lajmin


Sinani Përfundon Në Spital, Ky Ishte Reagimi I Andrrës Kur E Mori Lajmin Andrra Destani u bë e njohur për publikun si gruaja e Sinan Hoxhës. Ishte dasma madhështore e çiftit ajo që bëri bujë në media. Tani ata janë prindër të një djali dhe janë shumë të lumtur.Sot Sinani ka shkuar për të rregulluar dhëmbët.E këtë Andrra e ka ndarë me ndjekësitë e saj në Instagram. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Sinani Përfundon Në Spital, Ky Ishte Reagimi I Andrrës Kur E Mori Lajmin Andrra Destani u bë e njohur për publikun si gruaja e Sinan Hoxhës. Ishte dasma madhështore e çiftit ajo që bëri bujë në media. Tani ata janë prindër të një djali dhe janë shumë të lumtur.Sot Sinani ka shkuar për të rregulluar dhëmbët.E këtë Andrra e ka ndarë me ndjekësitë e saj në Instagram. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive