Sinan Vllasaliu: Më Vjen Turp Që Jam Shqipëtar, Do Ta Shqyej Pasaportën


Këngëtari shumë i dashur për publikun, Sinan Vllasaliu është bërë pjesë e një programi, i quajtur “Ethnicity estimate”, që është trend në Instagram.Aty duhet të ngarkoni një fotografi tuajën, dhe ju bën një “test të ADN-së” dhe do të merrni një vlerësim të përkatësisë etnike.Sinani e ngarkoi foton e tij dhe në vendin e parë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Këngëtari shumë i dashur për publikun, Sinan Vllasaliu është bërë pjesë e një programi, i quajtur “Ethnicity estimate”, që është trend në Instagram.Aty duhet të ngarkoni një fotografi tuajën, dhe ju bën një “test të ADN-së” dhe do të merrni një vlerësim të përkatësisë etnike.Sinani e ngarkoi foton e tij dhe në vendin e parë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive