Simpatizant i Thaçit: Më përpara pranoj shu-rrën e Thaçit sesa gjakun e Albinit!


Simpatizant i Thaçit: Më përpara pranoj shu-rrën e Thaçit sesa gjakun e Albinit!Simpatizant i Thaçit: Më përpara pranoj sh*rrën e Thaçit sesa gj*akun e Albinit Këngëtari i cili jeton në Suedi, Nuredin Gashi, i cili para pak ditësh kër cënoi përmes këngës Albin Kurtin i cili dhuroi gj ak para pak ditësh, shkruan RepublikaOnline.net

Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook është shprehur se më përpara pranon sh*rrën e Thaçit sesa gja kun e Albinit. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!