Si e mban ti atë për grua ore? Burri u tregon vendin: E dua për shp irtin, u m artove me të për të k eq e të mirë!


Nga kjo histori janë pë rlotur shumë njerëz. Kjo është hi storia e një burri që e do shumë gruan e tij.Pas një zja rri që ra gruaja e tij u d ogj në 65 % të trupit të saj dhe fytyrës. Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e br aktisi.Burrin e p aragjykojnë se si nuk e ka lënë gruan e tij dhe si rri me të, por ai ka thënë se e do dhe se dashuria nuk njeh bukuri.Më para gruaja e tij ishte e bukur dhe atlete, por ai thotë se nuk u m artua me të për trupin dhe bukurinë e saj, por për shp irtin. Burri madje ka lënë edhe punën e tij për të qëndruar bashkë me gruan e tij, tani ata kanë edhe një fëmijë të sh ëndetshëm. Kjo histori eshte me te vertete shume fryemezuese.