Shyhrete Behluli dhe Ëngjëllusha: Na ka marrë malli për dasma


Dasmat u anuluan nga MSH-ja, si shkak i mos përhapjes së Co vid-19-të.Nga ky vendim ata që u ndikuan më shumë janë këngëtarët të cilët të ardhurat më të mëdha i fitojnë gjatë verës me organizimin e dasmave, shkruan portali GazetaBlic.Shyhrete Behluli dhe Ëngjëllusha Salihu, kanë publikuar një video nga studio muzikore duke inçizuar këngë të reja dhe në të njëjtën kohë kanë shkruar se i ka marrë malli për dasma

Dasmat u anuluan nga MSH-ja, si shkak i mos përhapjes së Co vid-19-të.Nga ky vendim ata që u ndikuan më shumë janë këngëtarët të cilët të ardhurat më të mëdha i fitojnë gjatë verës me organizimin e dasmave, shkruan portali GazetaBlic.Shyhrete Behluli dhe Ëngjëllusha Salihu, kanë publikuar një video nga studio muzikore duke inçizuar këngë të reja dhe në të njëjtën kohë kanë shkruar se i ka marrë malli për dasma